Opinie o nas

Dawno nie doświadczyłem takiego przypływu pozytywnej energii. Bezgraniczna gościnność Iwana i Uli, wyjątkowo wyśmienita kuchnia, burza mózgów podczas wieczornych biesiad rozcieńczona niepowtarzalnym poczuciem humoru i to wszystko w tle emocji z 4700 m. Mieszanka, mówię Wam, wybuchowa. Dla tych, co za bardzo się rozpędzili w swoim codziennym zyciu i potrzebują spokoju, dla tych, co utknęli w jednym miejscu i potrzebują katalizatora do działania i oczywiście dla tych wszystkich, co uprawiają ten trochę obcy ludzkiej psychice sport - Skydive Atmosfera, miejsce wyjątkowe i niepowtarzalne.

Dziękuję

Alex, Białoruś-Polska, AFF 11.2013  {plusone} {like}

Muchas gracias por la acomodacion y toda la atencion. Estoy muy contento con todo, Iwan y Ula son super y me gustaria volver a compartir con Ustedes.

Jose Miguel Cabrera Plancha Productions, Argentyna, X 2013

"Wielkie dzięki za zakwaterowanie i towarzystwo. Wszystko mi się podobało, Iwan i Ula są super i bardzo bym chciał tu wrócić". Dziękujemy Miguelowi za wpis i dwa sezony pracy jako nasz kamerzysta strefowy w Polsce.

Stefan: Emocje, relax, zrozumienie, inspiracja, wszystko. Świetne miejsce dla tych, którzy wiedzą, czego chcą i dla tych, co wciąż szukają. Wracam na 100%. Ach, i jeszcze jedno: WYGNIJ SIĘ KU***A!

Paulina: Można tu robić wszystko ze wszystkimi ;-) w zaje***j atmosferze atmosfery :-). Wielkie dzięki WAM za to. Niektórzy latają z nieba, inni napier****ją bańki (dmuchane przyp.autor) . Jest super. WRÓCIMY :-)

PS. Jeszcze Ula: zmieniłaś moją percepcję krewetki ;)

Paulina i Stefan AFF, Warszawa 7-14.09.2013

{like} {plusone}

Paulina: Było krótko, ale intensywnie i zaj***cie!Następnym razem robię AFFa :)!

Piotr: Situ@ coś pięknego... przyjełem nie tylko na skoki i osiągnąłem cel. Mega atmosfera, mega skoki, dzięki dla szarlatana ;-), Uli, było PIĘKNIE! :-)

Hola, lo siento, mi Espanol es malo, and I cannot write in Polish language, so I'm writing in this book in English. I came to Atmosfera Skydive to learn the AFF course, it was really an interesting experience to do skydiving. During my stay at the guesthouse of Atmosfera I felt a very nice atmosphere everyday, the meals are always good, there's a swimming pool and the sun was shining everyday! The AFF course really helped me to do skydiving in an accellerated way (as it's name implies). The theory and ground practices provided by Iwan and Miłosz were very clear to me and I feel a lot of benefit from them. The helped me doing skydiving in a safe and proper way. I wish I could come back to Atmosfera Skkydive in the future because I really enjoyed my time here. I really thank Iwan, Miłosz and Ula for helping me with my skydive and I wish you all the best! Muchas gracias!

Riza Uripto, Indonesia, kurs AFF lipiec 2013

Kolejny wyjazd przerósł moje oczekiwania. Dzięki za masę wiedzy i zaje***tą przygodę. Atmosfera 100/10! Do zobaczenia wkrótce!

Jacek Ruszowski, Anglia, kurs FSC lipiec 2013

Najważniejsze w życiu nie jest kapitalizowanie naszych osiągnięć. To potrafi nawet głupiec. Najważniejsze jest w życiu czerpanie korzyści z porażek. Umiejętność ta wymaga inteligencji i odróżnia głupców od mędrców.

Świeżaki, Masa MT, Sowa KK, Ciepły KC, kurs AFF lipiec 2013

U Uli i Iwana jestem już drugi raz. Latem zeszłego roku przeżyłem po raz pierwszy smak wyskakiwania ze sprawnego samolotu :). Absurdalnie mój rok minął bez stresów, zrodziły nowe obawy, ale to tylko pozwalało mi ponownie się z nimi zmierzyć. Mamy więc czerwiec 2013 i jestem tutaj znów. Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca, w którym miałbym znów skakać i lepszego instruktora niż Iwan. Idylla niestety nie może trwać wiecznie, dziś mój ostatni dzień pobytu. Jeszcze kilka godzin i wyjazd :(. Euforia, którą nazbierałem dzięki słoneczku i skokom powinny podtrzymać mnie bez depresji przynajmniej do wiosny.

Czytaj więcej: Jacek Sawicki 2

Kochani! Ula i Iwan! Kolejne moje doświadczenie z Wami jest nie do opisania. Dzięki za wszystko, przede wszystkim, że jesteście tacy, jacy jesteście. Właśnie kochani. Jak by na to nie patrzeć jestem zadowolona, że mogłam tutaj być. Miłosz Tobie też dziękuję za wszystko, co mi pomogło, a było dużo.

Agnieszka Kołodziejszyk, AFF czerwiec 2013

Boarding call! Po raz szósty miałem okazję byc w Uwa i po raz szósty stwierdzam, że był to best one ever. Aktywny wypoczynek w połączeniu z kilkoma skokami i niezawodnym towarzystwem powoduje nieodpartą chęć powtórzenia tego znowu. Niech dzieje się to, co ma się dziać i do zobaczenia we wrześniu. Dzieki!

Janek, czerwiec 2013

Dziękujemy za wspaniałą hiszpańską "Atmosferę" w polskim domu. Pełen spontan w dobrym stylu pozostawi w nas na długo wakacyjne wspomnienia. Z całego serca dzięki!

Andzia i Piter Słodkowscy, Polska,  pobyt turystyczny, maj/czerwiec 2013

Milusińscy!

Ale z Was szczęściarze!!! Mieszkacie sobie w uroczym i cieplutkim, słonecznym, kolorowym, pachnącym i smacznym kraju.

Ale z Was szczęściarze!!! Tworzycie zgraną brygadę i żyjecie ze swoją pasją.

Ale z Was szczęściarze!!! Macie super dziciaki - Emilke i Grzesia, są dzielni, towarzyscy i zawsze uśmiechnięci :-)

Ale z nas szczęściarze!!! Zobaczyliśmy kawałek fajnego świata.

Ale z nas szczęściarze!!! Wygrzaliśmy nasze białe dupki.

Ale z nas szczęściarze!!! Poznaliśmy nowych ludzi.... i ich historie.

Tak trzymać! Powodzenia!

Kasia, Piotr i Marysia xxx, pobyt rodzinny maj 2013

Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki....

Super, Iwan i Ula, jesteście super! Do zobaczenia mam nadzieję jak najszybciej!

Łukasz Dukat, maj 2013 (Łukasz bardzo przepraszał, że tak mało i obiecał poprawę w październiku ;)

Dzieki, dzięki i dzięki!!! Kurczę, jakiegokolwiek słowa bym nie użył to i tak będzie za mało, żeby Wam podziekować!!! ULA - dzięki za te przepyszne jedzenie i za tą wspaniałą atmosferę!!!. IWAN - dzięki za tak profesjonalne podejście do człowieka no i oczywiście za szczerość!

Do zobaczenia w październiku!

Michał Ziętek, Norwegia, kurs AFF maj 2013

Kochani,

Tak jak obiecałem, zrobiłem i powróciłem. Tym razem na troszkę krócej i w innym charakterze, ale jak zwykle było NIESAMOWICIE!!. Dziękuję Wam z całego serca za niesamowitą "Atmosferę" i niezapomniane przeżycia (off-road w Defenderze :-)), za kulinarne niebo i rozmowy po świt. Tak jak uprzednio wyjeżdżam znacznie bogatszy o nowe doświadczenia spadochronowe i takie zwykłe, czysto ludzkie.... bo jedna rozmowa z Iwanem lub Ulą potrafi wiele wnieść do Twojego życia i sprawić, że na pewne rzeczy o wiele lepiej patrzeć z dystansu.

Jeszcze raz gorące podziękowania i buziole zozole :-)

Paul, 14-15 maja 2013

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańNAJLEPSZE WAKACJE W MOIM ŻYCIU :). W hacjendzie zaje***a atmosfera, świetne jedzenia, a i picie też niezłe... ;) Jedyn zdaniem profesjonalne podejście. Idealne miejsce, żeby się wybawić i wyskakać. Mam nadzieję wrócić tu jak najszybciej.

Łukasz Łażycki "Łaży", FSC maj 2013

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańDobrze jest spotkać na swojej drodze ludzi pasji. Ten pobyt przebił wszystkie moje oczekiwania. Kuchnia z dużą domieszką serca, duszy oraz umiejętności, no i profesjonalny, lecz ludzki Instruktor. Rzadka kombinacja ;). Wiele się tu nauczyłem, nie tylko skakania. Powodzenia, no i do zobaczenia w październiku.

Michał "Czapla" Czaplejewicz, II oficer na statku, AFF maj 2013

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańDużo możnaby pisać, ale ciężko ująć w słowach to, czego się tu doświadczyło. Było niecamowicie pod każdym względem. Dzięuję za super kurs AFF i przepyszną kuchnię! Jeszcze tu wrócę!

PS. Mózg rozje**ny ;)

Krzysiek Kaczmarczyk "Macho", Anglia, AFF maj 2013

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affCo tu pisać, wrócę poskakać odrobinkę... aa...aaa nie będę pisał księgi pamiątkowej... Dzięki za miły czas... i rodzinną atmosferkę, co złego to nie ja. BLUE SKY. PS. Nie będę wspominał o .. ...oooo tych wieczorkach w iście Polsko o/oo, o/oo o/oo /Hiszpańskim i sevilllllskim .... stylu. Pozdro!

Karol "Trzmielu" lic.B, maj 2013

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affNadchodzi taki czas, kiedy coś dobiega końca i trzeba zrobić podsumowanie.
Bardzo Wam dziękuję za te dwa tygodnie spędzone pod jednym dachem, czułem się nie jak u dopiero co poznanych ludzi, ale u przyjaciół, których znam od wielu lat.

Tobie Ulu w szczególności dziękuję za

Czytaj więcej: Tomek Handzlik

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affNie wiem, co napisać. Mój mózg został zresetowany i powoli wgrywają się podstwowe funkcje. KOCHANI!! Dziękuję za wspaniały wypoczynek i atmosferę. Było mi lepiej niż "u mamusi" :). Byłem, zobaczyłem, skoczyłem.

Kruger, Anglia, AFF kwiecień 2013

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affKochani!

Wielkie dzięki za:

1. Możliwe najlepsze szkolenie AFF (Iwan-megautorytet)

2. Bezpieczeństwo skoków

Czytaj więcej: Tomek Trela

noclegi hiszpania, kurs spadochronowy hiszpania, Dom goscinny atmosfera, pensjonat sevillaZa jednym zamachem zobaczyłam kawałek Andaluzji i zupełnie inny świat tu u Was. Jeszcze go nie rozumiem, ale proces trwa.

Iwan - jesteś wspaniały i cholernie ciekawy. Ula - dzięki za wszystko, za atmosferę, żarełko i wizytę na Ferii.

Pozostaję z autentycznym szacunkiem - Monika K.

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańNiesamowite miejsce. Takie, do którego z całą pewnością będzie się chciało wracać!! Wasza gościnność, wspaniała kuchnia i profesjonalne podejście do kursu AFF sprawiły, że był to wyjazd i największa przygoda mojego życia.

Wielkie dzięki dla Iwana i Ula. No i do zobaczenia wkrótce! :-). Wojtek, AFF kwiecień 2013, Anglia

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affMistrzowski Trener, Mistrzowska Atmosfera. Jeszcze raz dzięki!

Na kurs AFF uczęszczam od 1969 r., dopiero tutaj teraz Trener dotarł do mojego mózgu.

Siemex Dziekulsson! Tomek EX Wróbel

skoki w hiszpanii, skoki spadochronowe z samolotu kurs affHmmm.... Dzięki za ostatnie parę dni, miło było poznać Waszą zwariowaną rodzinkę i tych wszystkich ludzi, którzy ciągle do Was wracają ze wszystkich stron świata :). Tworzycie miejsce i atmosferę, do której chce się wracać, więc do zobaczenia wkrótce. Kasia, INTRO marzec 2013, Holandia.

PS. Kasia już ma bilety na czerwiec ;)

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańMiło, miło, miło.... Was poznać. Fajnie poznać legendy polskiego spadochroniarstwa. Chciałem wspomnieć o jedzeniu, ale pewnie już wiecie jakie jest :)

Powodzenia pod hiszpańskim niebiem!!! Ponad to, cieszę się z rozmów na instruktorskim poziomie!!!

Kris Kac, kurs instruktorów AFF, marzec 2013, Irlandia

noclegi hiszpania, kurs spadochronowy hiszpania, Dom goscinny atmosfera, pensjonat sevillaFredje! This is the way they call me!! A Belgian (skydive flanders) born skydiver... old fasioned style!! But at the end of the day we all share the same passion. My AFF Instructor Course might have been unsuccessfull... but the lessons I learned from my new Polish Family (Ulla and Yvan) are far beyond...

Pupici... Kusjes.... Kisses.... Fredje xoxo, Belgia-Rumunia, kurs instruktorów AFF, marzec 2013

opinia wojtka z irlandiiTrochę inny punkt widzenia niż większość odwiedzających jako, że nie brałem udziału w kursie, ale przyjechałem po prostu poskakać po 11 miesięcznej przerwie spowodowanej kontuzją.

Na strefie - w pierwszym dniu skoków skorzystałem z porad Iwana co do powrotu

Czytaj więcej: Wojtek G

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańDzięki za wyjątkowe i przełomowe w mojej karierze skoczka 8 dni! Trzecie podejście do AFF (jedno w Polsce) i niezapomniany 13.02.13! 14.02.2013 pierwsze solo i wielka miłość od pierwszego wejrzenia. Jak mówi Iwan ten wyjazd obudził we mnie Monstera i wielki apetyt na kolejne skoki. Kilka dni przewróciło do góry nogami wszystkie wyjazdowe plany i skutecznie przemeblowało priorytety. Wracam jak najszybciej i mogę się doczekać co przyszłość przyniesie.

PS. Buziaki dla moich towarzyszy skoczków za to, że grono znajomych znowu powiększyło się o ciekawych ludzi. Gracias Ula i Iwan!

Paulina AFF luty 2013, Norwegia

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badań Pierwsze spotkanie z Iwanem i Ulą, pierwsze pogaduchy i już wiedziałem że będzie ciekawie. Po dwóch dniach pobytu już żałowałem że wybrałem się tylko na 12 dni. Szkolenie FSC (FS1) składające się z 10 etapów okazało się brakującym ogniwem w dalszym rozwoju mojego skakania.

Czytaj więcej: Paweł Pobłocki

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańW pisaniu jestem słaby. Dziękuję za WSPANIAŁĄ atmosferę! Za pyszne jedzonko, za umożliwienie spełnienia marzeń, za poznanie wspaniałych ludzi. Oby film, jak Iwan wyciągnął mi pilocik, śmieszył Was jak najdłużej ;-)!

Damian AFF, Niemcy

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badań

Atmosfera, którą tu stworzyliście pozwoliła mi zapomnieć o wszystkich negatywnych emocjach! W magiczny sposób spowodowaliście, iż kurs AFF jest tylko dodatkiem do całej reszty. Wyjeżdżam pełen pozytywnej energii i chęci działania oraz z wizją na zmiany w życiu. Dziękuję za wszystko.

Kuba AFF, Polska

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańJa nie chcę wracać do domu! Ja chcę tu zostać na słonku!!! Było pięknie. Do zobaczenia w marcu.

Miłosz AFF w 2007, stały bywalec, Irlandia

Iwan o Miłoszu tutaj

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańKrótki, ale intensywny pobyt. Tak jak lubię, w lutym lato, więc i basen zaliczony i co najważniejsze - skok INTRO. Dzięki wielkie za wspaniałą atmosferę, przepyszne jedzonko i do zobaczenia znowu.

Darek INTRO na 30-te urodziny, Irlandia

zaneta baran kurs aff(...)  Ostatni skok, w głowie słowa Iwana (zepnij tyłek i do przodu), cudownie, wyszłam z samolotu, opanowałam obroty, koniec ćwiczeń, otwieramy spadochron, lądujemy. Tym razem już nie w głowie, a w słuchawkach słyszę głos Iwana - "ładne lądowanie". Ok, idę do niego z niepokojem. Czy kurs zaliczony? Naglę słyszę - "Żaneta zdała swoje AFFa". Najcudowniejsze uczucie ulgi. Szok. Iwan z uśmiechem na twarzy mówi - "leć do kasy, kupuj samodzielny skok". Tak też się stało. Pierwszy samodzielny skok, bez Iwana. Skoczyłam, poczułam rewelacyjne uczucie. Pierwszy raz popatrzyłam na świat z góry. Pomyślałam - "To jest Twoje życie. Wyobraź sobie. Wszystko jest możliwe!

Żaneta AFF grudzień 2012, Sevilla  Cała relacja Żanety z jej kursu AFF tutaj.

aneta skoneczna kurs affGorąco polecam kurs w słonecznej Hiszpanii. Widać, że Uli i Iwanowi naprawdę zależy, żeby każdy czuł się w Hiszpanii dobrze i wrócił zadowolony. Szkolenie zostało przeprowadzone w pełni profesjonalnie, a instruktor - Iwan - ma bardzo duże umiejętności, pod jego okiem wreszcie poczułam się bezpiecznie w powietrzu ;-) Dodatkowym plusem jest to, że w hangarze i w domu można do woli ćwiczyć stabilną sylwetkę i przebieg całego skoku na specjalnych wózkach. Mam nadzieję, że wkrótce tu wrócę, żeby zrobić licencję USPA.

Aneta AFF, Polska listopad 2012

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańNie spodziewałem się,że kurs AFF może być tak wspaniałą przygodą. Przyjechałem tu z lękiem wysokości, a wyjeżdżam stąd jako samodzielny skoczek spadochronowy. Słońce,błękitne niebo,uśmiechnięci i przyjaźni ludzie,profesjonalni trenerzy, przepyszne jedzenie i uczucie jakby Wasze życie zawsze miało tak wyglądać ;) Tej wspaniałej atmosfery panującej w Sevilli nie da się opisać słowami,trzeba tu przyjechać,by poczuć ją osobiście. Polecam wszystkim! Marzenia się spełniają-uwierzcie mi! Uwaga! Przyjazd do Atmosfery wiąże się z ryzykiem...,że powrócisz tu ponownie ;)

Marek "zaokrętowany" AFF  13.11.2012, Polska i cały świat

Dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas, zarówno tan na ziemi, jak i w powietrzu, pyszne jedzenie, potężną dawkę pozytywnej energii, no i za ... humus oczywiście!

Paweł vel Żołnierz, AFF 25.09.2012, Polska

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badań Nie wyobrazam sobie lepszego miejsca na zrobienie kursu AFF niz u Iwana i Uli. Doswiadczenie, profesjonalizm i indywidualne podejscie Iwana do kazdego kursanta od poczatku dalo mi poczucie, ze jestem w dobrych rekach i dodalo pewnosci i wiary w siebie, ze i ja moge zostac skoczkiem spadochronowym. Profesjonalne praktyczne porady i wskazowki pomogly ukonczyc kurs dosc szybko i sprawnie. Szczerze polecam! Oprocz tego- super atmosfera w domu, swietna zabawa, pyszne jedzonko i nowe znajomosci- to wszystko zostanie w pamieci na dlugo. Ja juz jestem uzalezniona- i od skokow i od Atmosfery :)

Beata AFF, Dania

Było lepiej niż w moich najśmielszych oczekiwaniach zarówno pod względem zakwaterowania, wyżywienia, towarzystwa, szkolenia jak i samodzielnego skakania. Jadąc na kurs AFF przygotowywałem się (zarówno pod względem fizycznym jak i finansowym) do "doskakania" do licencji A. Solidne szkolenie teoretyczne, praktyczne, nauka składania spadochronu, prężnie działająca strefa, a przede wszystkim racjonalne podejście instruktorów  pozwoliły w ciągu 9 dni "skocznych" oddać 57 skoków.
Formalności + szkolenie wodne i licencja B w kieszeni :] w życiu bym nie przypuszczał.  Nigdzie indziej nie da się tego osiągnąć w tak krótkim czasie nie mówiąc już o pieniądzach.

Szymon AFF, szkolenie do B.A.S.E., Polska

Iwan o Szymonie tutaj

To było moje trzecie podejście do AFF i było BOMBOWO!!! Zaliczyłem cały kurs,, najadłem się super jedzenia, naskakałem i co najważniejsze poznałem WSPANIAŁĄ RODZINKĘ Kucharczyków :D
Polecam i będę polecał każdemu Hiszpańską ATMOSFERE! :))

Mateusz AFF, Londyn

Jestem właśnie świeżo po 'turnusie' u Uli I Iwana właśnie w Hiszpanii (wróciłem 25 lipca) i choć nie znam Gibu osobiście to słyszałem o nim mnóstwo dobrego od nich właśnie i potwierdzam wszystko co napisał odnośnie Skydive Atmosfera!!
Jeśli myślisz o AFF-ie to polecam właśnie tam.

Sama nazwa niesie w sobie taki ładunek, że trudno mu się przeciwstawić. Zresztą po co??  Wywieźli to z Polski i trzymają ten sam o ile nie wyższy poziom ze względu choćby na możliwości jakie daje skakanie w tamtej szerokości geograficznej. Jeśli masz trochę kaski na wyjazd nawet się nie zastanawiaj. Wal śmiało a obiecuję Ci, że będzie to Twój wyjazd życia i to pierwszy z wielu. Bo jak raz ich 'skosztujesz' to wpadniesz po uszy..Koniec. Kropka. Przepadłeś. Sprzedasz samochód, czy co tam masz aby odłożyć na podróż. Wiem to po sobie, bo już kombinuję jak do nich pojechać na Sylwestra ;D

Paul AFF, Polska

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badańPo zajebistym uczuciu jakie mi towarzyszyło podczas  skoku w tandemie pomyślałam, że ja jednak spróbuję, co to jest to AFF. Pomyślałam, że zapewne jest to jeszcze fajniejsze  przeżycie niż skok w tandemie. Już po 2 tygodniach poszłam wykonać badania i zapisałam się na kurs AFF. No i zaczęło się.

Szkolenie teoretyczne nie wyglądało tak różowo jak się spodziewałam. Sytuacje awaryjne  wystarczyły aby spowodować wielki strach w oczach - co to będzie? Jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć  S - czyli skoczyć. Pierwszy skok AFF z dwoma Instruktorami. Wielkie oszołomienie przy wyjściu z samolotu ale było tak jak myślałam: jeszcze fajniej niż w tandemie!

[ przeczytaj całą relację Moniki tutaj]

Iwan - Dziękuję i chcę się dalej u Ciebie szkolić.

Monika AFF, FSC, Polska

Iwan, sam jestes swiadomy, ze jestescie wspaniali. A juz Twoja osobowosc jest tak orginalna i unikalna ,ze naprawde jestem szczesliwa ,ze moglam Cie poznac. Jako instruktor jestes tez wyjatkowy. Zdecydowanie Aneta miala racje "cukrzac" Cie w tamtym roku na FB. Ja tez oczywiscie sie z nia zgadzam. Mam radoche ,ze moglam tego doswiadczyc wlasnymi zmyslami.

Agnieszka AFF, USA

mateusza kurs aff hiszpaniaDzięki wielkie za mile spędzony czas i przygodę. Żarcie super, porcje nie do przejedzenia, atmosfera naprawdę indywidualnego podejścia do każdego z nas. Super ekipa do wypadów pomiędzy skokami. Dzięki Ula, Iwan za cierpliwość :) i do zobaczenia już niedługo :)

Mateusz AFF, Anglia

kurs AFF Hiszpania,skoki Hiszpania, kurs AFF bez badań Instruktorzy Iwan i Ula pojechali ze mną 700 km z innej strefy do Sevilli, abym mógł dokończyć kurs AFF.  Świetna przygoda, profesjonalna obsługa, polecam gorąco!

Tomek AFF, Polska

Po podjęciu decyzji o AFFie zacząłem się interesować jak to wygląda w praktyce. Wymagane badania i odległość od mojego miejsca zamieszkania do strefy lekko mnie zniechęciły. W międzyczasie trafiłem na stronę Iwana i Uli. Brak wymaganych badań, licencja USPA, skoki 7 dni w tygodniu - brzmi kusząco. Wymiana maili i szybka decyzja - wyjeżdżam do Sewilli! 3500 km, 30 godzin jazdy i jestem na miejscu! Kurs?
Metodyka nauki jaka najbardziej mi pasuje: bez słodzenia, konkretnie, czyli SKUTECZNIE! 5 skoków i... AFF skończony. Ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem! :)"

Iwan o Tomku tutaj

opinia Michala AFF Gdy leciałem do Hiszpanii na AFF-a, ogarniały mnie przeróżne uczucia, niepewność. Wszystko nowe, nikogo nie znam.
Ogólnie można było stwierdzić że jadę w ciemno. Po wyjściu z pociągu i ciepłym przywitaniu czułem że jestem w odpowiednim miejscu i czasie. Moje przeczucie do odpowiednich ludzi się sprawdziło - Iwan, szacun dla Ciebie, Ula takiej organizacji nawet sobie nie wyśniłem - genialnie. Brak mi słów odnośnie całego wyjazdu porostu WOW.
Właściwie moje odczucia są trochę mocno stronnicze bo dzięki AFF-owi w Hiszpanii, polubiłem Słońce, Atmosferę i Hiszpanie, staram się odwiedzać kiedy mogę moich przyjaciół....

Mihau AFF, Norwegia